Dit is ons verhaal

HOSHII Caroline De Beleyr
© Trix Edenbreuls

Achter HOSHII staat Caroline De Beleyr. Zij verzorgt het ontwerp en de productie van alle lasercutting opdrachten. Naast HOSHII is ze ook mama van twee zonen, die ze samen met echtgenoot Andries grootbrengt in het hart van de Antwerpse Kempen.

Caroline over hoe HOSHII is ontstaan: “Dingen bedenken en maken, dat is wat mij blij maakt. Al sinds mijn kindertijd kan ik volledig opgaan in creatieve projecten. Toen ik enkele jaren geleden voor het eerst met lasercutting in contact kwam, was het liefde op het eerste gezicht. Al was het ook een beetje blinde liefde. Want zonder enige kennis over deze techniek, tekende ik de bestelbon van mijn eerste lasercutter. Intussen heb ik heel wat ervaring op zak en bedien ik de machine als het moet met ogen dicht. Toch blijft elke nieuwe opdracht mij inspireren, en leer ik voortdurend bij over deze fascinerende techniek.”

De naam HOSHII? Die is Japans. “Ik behaalde een diploma in Japanologie, maar ben vrij snel afgeweken van dat carrièrepad. Het woord ‘hoshii’ verwijst naar een begeerte, een verlangen, een soort liefde op het eerste gezicht met objecten. Dat is exact het gevoel dat ik met mijn lasercutting wil teweeg brengen.”