INFO & PRIJZEN

Wat is lasercutting?

Lasersnijden of lasercutting is een bewerkingstechniek om met behulp van een lasercutter te snijden en graveren in tal van materialen. Lasersnijden is een bijzonder veelzijdige techniek die voor heel wat toepassingen en in verschillende sectoren gebruikt kan worden. HOSHII legt zich toe op creatieve lasercutting voor evenementen en gelegenheden. Wij ontwerpen en produceren decoratieve items die je kan gebruiken als aankleding op je bruiloft, bij de geboorte van je kindje, of als marketing en promotiemateriaal voor jouw bedrijf.

Waar vind ik een overzicht van jullie aanbod en prijzen?

Ons aanbod richt zich op huwelijk & geboorte. Wil je één van onze pakketten voor huwelijk of geboorte omvormen voor een andere gelegenheid zoals communie of verjaardag is dit uiteraard ook mogelijk. We ontwerpen en personaliseren sowieso steeds op maat.

Naast ons werk voor huwelijk en geboorte, verzorgen we ook relatiegeschenken en maatwerk voor bedrijven. Wil je hierover meer info, dan nodigen we je graag uit om onze B2B brochure door te nemen.

In onze portfolio en op onze Instagram pagina vind je heel wat voorbeelden van ons werk.

Hoe kan ik een bestelling doorgeven?

Je kan bestellen via e-mail aan info@hoshii.be. Bekijk je graag enkele real life voorbeelden van lasergesneden items vooraleer je bestelt? Dan verwelkomen we je graag na afspraak in ons atelier in Westerlo.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Eens de ontwerpen voor je bestelling zijn goedkeurd, is de verwerkingstijd 2 tot 6 weken, afhankelijk van de inhoud van je bestelling en ook de drukte in het laseratelier. 

De periode maart tot oktober is doorgaans snel volboekt omwille van het trouwseizoen. Wil je zeker zijn van een plaats in onze agenda, dan neem je best tijdig contact op om jouw plek te reserveren. Bij een huwelijk raden we aan om 6 maanden vooraf contact op te nemen, bij geboorte rond week 24 van de zwangerschap.

Hoe verloopt het ontwerpproces?

We werken met een selectie lettertypes en illustraties die we standaard aanbieden voor de uitwerking van jouw persoonlijke ontwerp. Ga je liever voor een uniek ontwerp dat volledig op maat van jouw wensen is gemaakt, dan kan je beroep doen op onze Custom Design service.

Alle info over onze werkwijze qua ontwerp vind je in onze Signature Style Guide.

Hoe en wanneer betaal ik mijn bestelling?

Bij goedkeuring van de offerte ontvang je een voorschotfactuur voor 50% van de waarde van je bestelling.* Voor het saldo ontvang je een tweede factuur zodra je bestelling klaar is. Facturen kan je online of via overschrijving betalen. Nadat we jouw betaling(en) hebben ontvangen, kan je jouw bestelling ophalen of sturen we deze aan je toe via de pakketdienst van Bpost.

* Voor bestellingen met een waarde tot € 250 (incl. BTW, excl. verzending) en/of bestellingen die binnen 4 weken na bestelling dienen te worden opgeleverd, rekenen we het volledige bedrag aan in de factuur bij goedkeuring van de offerte.

Kan ik mijn bestelling zelf ophalen of laten leveren?

We raden aan om je bestelling zelf op te halen in ons atelier in Westerlo. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunnen we in de meeste gevallen je bestelling ook laten leveren. We werken met de 24u pakketservice van Bpost. 

De leverkost berekenen we op basis van de grootte van je pakket. De prijs voor leveringen binnen Belgie start vanaf € 8,50 per pakket. Leveringen zijn verzekerd tot een waarde van € 500 per pakket. Bestellingen met een hogere waarde splitsen we op in meerdere pakketten.

 

Vind je het antwoord op jouw vraag niet terug in de informatie op deze pagina, stel ze dan gerust hier.