INFO & PRIJZEN

Wat is lasercutting?

Lasersnijden of lasercutting is een bewerkingstechniek om met behulp van een lasercutter te snijden en graveren in tal van materialen. Lasersnijden is een bijzonder veelzijdige techniek die voor heel wat toepassingen en in verschillende sectoren gebruikt kan worden. HOSHII legt zich toe op creatieve lasercutting voor evenementen en gelegenheden. Wij ontwerpen en produceren decoratieve items die je kan gebruiken als aankleding op je bruiloft, bij de geboorte van je kindje, of als marketing en promotiemateriaal voor jouw bedrijf.

Voor welke gelegenheden kan ik bij HOSHII terecht?

HOSHII geeft grote momenten in het leven extra magie met gepersonaliseerde decoratie & accessoires. We werken vaak voor een huwelijk, bruiloft of geboorte. Daarnaast werken we ook voor thema’s als afscheid, communie & lentefeest, etc. Je kan bij ons terecht voor uitnodigingen, aankleding voor ceremonie, feest, tafeldecoratie, bedankjes, en veel meer.

Waar vind ik een overzicht van jullie aanbod en prijzen?

Alle maatwerk opdrachten zijn mogelijk vanaf een bestelwaarde van € 150. Onze klanten kiezen veelal voor een combinatie van verschillende items, of we maken één artikel in grotere oplage. Gedetailleerde info over mogelijkheden en prijzen vind je in onze Product Guides:

  • thema huwelijk of bruiloft, zie onze Wedding Guide
  • thema geboorte, communie, lentefeest of verjaardagsfeest van je kind, zie onze Mini Guide

Uiteraard kan je ook een kijkje nemen op onze portfolio pagina en onze Instagram account, waar je heel wat voorbeelden vindt van ons werk.

Hoe kan ik een bestelling doorgeven?

Je kan bestellen via e-mail aan hello@hoshii.be. Geef ons het pakket en/of de items van jouw voorkeur door. Je ontvangt daarop een offerte voor jouw aanvraag. Hou er rekening mee dat we opdrachten opstarten vanaf een waarde van € 150. Bekijk je graag enkele real life voorbeelden van lasergesneden items vooraleer je bestelt? Dan verwelkomen we je graag na afspraak in ons atelier in Westerlo.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd is afhankelijk van de aard van je bestelling maar ook het moment waarop je bestelt. Maart tot oktober zijn doorgaans druk omwille van het trouwseizoen. De levertijd voor kleinere opdrachten is 2-4 weken, voor grotere bestellingen 3-6 weken.

HOSHII ontwerpt en produceert alles in eigen atelier. Onze productiecapaciteit is daarom beperkt. Wil je zeker zijn van een plaats in onze agenda, neem dan tijdig contact met ons op.

Voor een bruiloft raden we aan om ons 6 tot 8 maanden voor jullie trouwdatum een bericht te sturen. Dit betekent uiteraard niet dat je zo ver op voorhand al moet beslissen wat je exact wil bestellen. Eens jouw plek in onze agenda vast staat, nemen we een 3-tal maanden vooraf contact met je op om je bestelling te noteren.

Voor een geboorte contacteer je ons best rond week 24 van je zwangerschap.

Hoe verloopt het ontwerpproces?

We werken met een selectie lettertypes en illustraties die we standaard aanbieden voor de uitwerking van jouw persoonlijke ontwerp. Een ontwerp op basis van onze Signature Styles is steeds inbegrepen in de prijzen die vermeld staan in onze Wedding Guide en Mini Guide.

Ga je liever voor een uniek ontwerp dat volledig op maat van jouw wensen is gemaakt, dan kan je beroep doen op onze Custom Design service.

Alle info over onze werkwijze qua ontwerp vind je in onze Signature Style Guide.

Hoe en wanneer betaal ik mijn bestelling?

Bij goedkeuring van de offerte ontvang je een voorschotfactuur voor 50% van de waarde van je bestelling.* Voor het saldo ontvang je een tweede factuur zodra je bestelling klaar is. Facturen kan je online of via overschrijving betalen. Nadat we jouw betaling(en) hebben ontvangen, kan je jouw bestelling ophalen of sturen we deze aan je toe via de pakketdienst van Bpost.

* Voor bestellingen met een waarde tot € 250 (incl. BTW, excl. verzending) en/of bestellingen die binnen 4 weken na bestelling dienen te worden opgeleverd, rekenen we het volledige bedrag aan in de factuur bij goedkeuring van de offerte.

Kan ik mijn bestelling zelf ophalen of laten leveren?

We raden aan om je bestelling zelf op te halen in ons atelier in Westerlo. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunnen we in de meeste gevallen je bestelling ook laten leveren. We werken met de 24u pakketservice van Bpost. 

De leverkost berekenen we op basis van de grootte van je pakket. De prijs voor leveringen binnen Belgie start vanaf € 8,50 per pakket. Leveringen zijn verzekerd tot een waarde van € 500 per pakket. Bestellingen met een hogere waarde splitsen we op in meerdere pakketten.

 

Vind je het antwoord op jouw vraag niet terug in de informatie op deze pagina, stel ze dan gerust hier.